NEW IN

Chloé drew bag

black-drew-chloé-bagny-chloé-drew-bag– In love with my shoulder bag from Chloé –

 Jeg er fuldstændig forelsket i min Chloé taske, Drew, som jeg købte på Net-a-porter.com for et par måneder siden. Jeg havde længe overvejet at investere i en skuldertaske i god kvalitet, og da jeg så Camille Charrière fra bloggen Camille Over The Rainbow bære Drew over skulderen under Paris Fashion Week, var det kærlighed ved første blik. Jeg elsker kombinationen af det sorte texturerede læder og guld hardware, som giver den et elegant og klassisk touch. Derudover kan jeg style den med ALT i min garderobe! Find den HER.

 Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Claudia Liv
  april 1, 2015 at 12:07 am

  Åååh, den er sååå smuk!

  http://silverblonde.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   april 1, 2015 at 5:13 pm

   Tak!! Er også rigtig glad for den! (-:

  Leave a Reply