WISHLIST

The new Chloé bag

Sunglasses/CELINÉ, culottes/TOPSHOP, turtleneck/H&M, bag/CHLOÉ, loafers/MANGO

Den nye Chloé taske, Faye, som blev set alle steder under Paris Fashion Week, findes i et væld af forskellige nuancer og materialer. Jeg er især vild med modellen i brunt læder med krokodille-effekt, som falder godt i spænd med sæsonens 70’er tendens. Jeg vil bruge tasken sammen med hvide culottes, sort rullekrave og de perfekte loafers (som jeg lige har modtaget!!) for et moderne og opdateret 70’er look.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Satina Wandel
  april 29, 2015 at 2:28 pm

  Den er så fin!

  http://satinawandel.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   april 30, 2015 at 7:40 pm

   Ja, den er så fin! 🙂

  Leave a Reply