OUTFITS

wind in my HAIR

Untitled.jpgcollage8IMG_7711IMG_7717IMG_7723Jacket from Sheinside // Sweatshirt from Sheinside // Pants from H&M // Bag from Mulberry // Sunglasses from Bangkok

Puha. Jeg har godt nok haft en lidt stressende weekend. Fredag arbejdede jeg til kl 21., hvorefter min kæreste kom over og hyggede. Lørdag arbejdede jeg, hvorefter jeg skulle direkte til 50 års fødselsdag ved min faster – hygge og lækker mad! Vi var først hjemme kl. 1 og jeg skulle møde kl. 6 på arbejde i morges, så fik ikke meget søvn. Så da jeg kom hjem fra arbejde, var jeg fuldstændig færdig, så fik mig en laaaaaaang lur. SIKKE EN WEEKEND! Jeg har heldigvis fri imorgen, så der skal jeg bare sove længe og slappe af! Har I haft en dejlig weekend? (:

 

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Eline Tychsen
  april 13, 2014 at 10:02 pm

  Fedt outfit! 🙂

  • Reply
   Malene Mandrup
   april 13, 2014 at 10:52 pm

   Tak! Fedt at du kan li det! 🙂

  Leave a Reply