NEW IN

New bikini with dot print

Bikini top og bikini trusser fra Hunkemöller

Ifølge kalenderen burde det være sommer nu… Det føles ikke just sådan, men før vi ved af det, kan vi forhåbentlig hoppe i badetøjet og tage på stranden. Så hvis du ikke allerede har gjort det, er det tid til at kigge efter badetøj til sommerens mange strandture. 

I sidste uge modtog jeg denne smukke bikini fra Hunkemöller der hedder Scallop Goddess formstøbt pushup-bøjle-bikini top Doutzen og Scallop Goddess cheecky bikinitrusse Doutzen. Bikini overdelen er perfekt hvis du som mig ikke har den største barm og underdelen sidder rigtig godt både foran og bagpå. Sættet er også rigtig god til at sole sig i da det ikke har alt for mange snore og flagrende detaljer. Jeg glæder mig bestemt til sommersæsonen nu og lange dage på stranden.

Begge dele er på udsalg i øjeblikket, så det er med at slå til.

Sponsoreret indlæg

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply