TRAVELS

SINGAPORE

IMG_6234Untitled.jpgIMG_6286colIMG_6266IMG_6330Pictures from Singapore 

I starten af februar var min kæreste og jeg et par dage i Singapore. Alt er rigtig dyrt i byen, så vi boede på et hostel, som var forholdsvis billigt og rigtig hyggeligt! Det er virkelig en fantastisk flot og ren storby med kæmpe indkøbscentre, store og flotte bygninger og smukke parker. Da vi var der blev det kinesiske nytår fejret, så der var en masse smuk udsmykninger overalt – det var rigtig sjovt at se. Derudover var vi i Night Zoo, som også var en sjov og anderledes oplevelse! Hvis I vil vide mere, så spørger I bare!

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  april 23, 2014 at 6:50 pm

  Det ligner også en rigtig storby, den skal vist opleves engang 🙂

  • Reply
   Malene Mandrup
   april 24, 2014 at 3:52 pm

   Den kan uden tvivl anbefales!!! 🙂

  Leave a Reply